Especial Sant Jordi 2014

cartell regala pensapoamientos

De dilluns 21 a dimecres 23 d’abril encarrega el teu PENSAMPOAMIENTO personalitzat i declara el teu AMOR per Sant Jordi per escrit o interpretat en directe allà on tu vulguis per la pensapoadora Laura Freijo. laura@laurafreijo.com

Del lunes 21 al miércoles 23 de abril encarga tu PENSAPOAMIENTO personalizado y declara tu AMOR por Sant Jordi por escrito o interpretado en directo allí donde desees por la pensapoadora Laura Freijo. laura@laurafreijo.com

 

De 13 a 15 h – Firma dels poemaris Soy lo que estás buscando y Algún lugar en el mundo. Exemplars disponibles en llibre electrònic.

De 13 a 15 h. – Firma de poemarios Soy lo que estás buscando y Algún lugar en el mundo. Ejemplares disponibles en libro electrònico.

 

Soy lo que estás buscando, el llibre, és la dramatúrgia essencial en la qual està basat el recital unplugged del mateix títol. Conté ‘Breve historia de un amor irregular a través de unos pensapoamientos propios no se sabe si demasiado representativos de la realidad’, ‘Breve campaña electoral por tu amor’, ‘El amor es un remake’ i ‘Hay amores’.

Pròleg d’ Eva Hibernia.

Il.lustracions i dissey de Rafael Arjona.

 

Soy lo que estás buscando, el libro, es la dramaturgia esencial en la que se basael recital unplugged del mateix títol. Contiene ‘Breve historia de un amor irregular a través de unos pensapoamientos propios no se sabe si demasiado representativos de la realidad’, ‘Breve

campaña electoral por tu amor’, ‘El amor es un remake’ y ‘Hay amores’.

Prólogo de Eva Hibernia.

Ilustraciones y diseño de Rafael Arjona.

 

Algún lugar en el mundo és una aposta continuista d’aquesta manera maldesttre, tosca, a moments caòtica, allau borbotònic de palaura, vers i acte, alhora que delicada i breu en algunes fases de tendresa, cor i vísceres que acostuma la pensapoadora a vessar sobre el paper quan el seu batec enamort es fa insoportable. Allò tosc pretén absurdament l’altar d’allò sagrat i en petits espurnes de llum irredenta, el cel s’esquerda i ofereix un pom de versos per a continuar resistint i no caure definitivament abandonada a la gràcia del dur sòl. La història d’un amor que viu a la realitat del seu cor i mor en la veritat del poema.

Pròleg de Pura Salceda.

Il.lustracions i dissey de Rafael Arjona.

Fotografia d’Eugenia Gusmerini.

Algún lugar en el mundo es una apuesta continuista de esa manera torpe, tosca, a momentos caótica, derroche borbotónico de palabra, verso y acto, a la vez que delicada y breve en algunas fases de ternura, corazón y vísceras que acostumbra la pensapoadora a derramar sobre el papel cuando su latido enamorado se hace insoportable. Lo tosco pretende absurdamente el altar de lo sagrado y en pequeños destellos de luz irredenta, el cielo se resquebraja y ofrece un puñado de versos para seguir en la brecha y no caer definitivamente abandonada a la gracia del duro suelo. La historia de un amor que vive en la realidad de su corazón y muere en la verdad del poema.

Pròleg de Pura Salceda.

Il.lustracions i dissey de Rafael Arjona.

Fotografia d’Eugenia Gusmerini.

De 17 a 19 h – Taller de creació i escriptura de Pensapoamientos – La poètica que portes a dins

De 17 a 19 h. – Taller de creación y escritura de Pensapoamientos – La poética que llevas dentro

Dues hores intenses i intensives que et

Dos horas intensas e intensivas que te

despertaran la poètica que portes a dins.

despertarán la poética que llevas dentro.

Més informació: laurafreijo.com / laura@laurafreijo.com

Más información: laurafreijo.com /laura@laurafreijo.com

 

A las 19.30 h – Recital La poètica que portes a dins amb Laura Freijo i la participació de tots i totes els/les integrants del taller. S’obren a públic els poemes/pensapoamientos creats dins del taller.

A les 19.30 h. – Recital La poètica que portes a dins con Laura Freijo y la participación de tod@s l@s integrantes del taller. Se abren a público los poemas/pensapoamientos creados dentro del taller.

Mar-te sí.

Mar-te así

Mar-te para vivir

Mar-te para ti

Feliç Sant Jordi 2014!

Feliz Sant Jordi 2014!