Flyer Definitiu La Nostra Illa 05042024

Presentació TENEMOS QUE HABLAR y otros cuentos sentimentales a LA NOSTRA ILLA el 5 d’abril a les 20:30 h

El proper divendres 5 d’abril a les 20:30 h a l’espai LA NOSTRA ILLA (carrer de Reig i Bonet, 3. Barri de Gràcia) faig una nova presentació del llibre Tenemos que hablar y otros cuentos sentimentales amb la col·laboració i complicitat inestimables d’ Elisa Lein, amiga i col·lega, periodista i poeta.

En una conversa vivencial i divertida amb la qual celebrarem la vida, l’amor i el fet de ser dona lesbiana, parlarem del llibre, de les històries que explica, de com van sorgir i de tot el que se li acudeixi a aquest cor inquiet, intel·ligent i generós que té l’Elisa Lein.

Per descomptat, tornaré a cantar l’himne de la gira del llibre “Soy bollera”.

Us hi esperem!

(Castellano)

El próximo viernes 5 de abril a las 20:30 h. en el espacio LA NOSTRA ILLA (c/ Reig i Bonet, 3. Barrio de Gràcia de Barcelona) hago una nueva presentación del libro Tenemos que hablar y otros cuentos sentimentales con la colaboración y complicidad inestimables de Elisa Lein, amiga, colega, periodista y poeta.

En una conversación vivencial y divertida con la que celebraremos la vida, el amor y el hecho de ser lesbiana, hablaremos del libro, de las historias que cuenta, de cómo surgió y de todo lo que se le ocurra a este corazón inquieto, inteligente y generoso que tiene Elisa Lein.

Por supuesto, volveré a cantar el himno de la gira del libro “Soy bollera”.

¡Os esperamos!