Photo Output

COMIAT al SITGES QUEER FESTIVAL 2023

El divendres 29 de setembre de 2023 al voltant de les 21:30 h, vam presentar un semimuntatge/lectura dramatitzada de COMIAT, la peça de teatre breu que va guanyar el II Torneig de Dramatúrgia Breu Xató d’Estiu el passat juliol.

Justament a les vacances d’agost, Prado G. Velázquez, la directora de ColorsLink i del Sitges Queer Festival es va posar en contacte amb mí per convidar-me a que fes la peça dins de la vetllada Varietés.

D’entrada, vaig dubtar perquè hi havia poc temps pel mig i les vacances, però en proposar-me que la fes en format de lectura dramatitzada, vaig dir que sí. Hi ha persones, com la Prado, amb les quals no es pot dubtar, s’ha de dir sí.

La història d’aquest comiat entre l’Ariadna i la Virgínia l’hem gaudit, assajat i representat amb joia la meva companya i actriu Inma Rodríguez Solán i una servidora.

L’acollida per part del públic va ser inmillorable. Anem a veure on es porta aquest COMIAT.

L’entorn de llum, mar i bellesa de Sitges ens va arribar al cor.

Mil gràcias Prado, ColorsLink, Sitges Queer Festival, Leire, company@s de Varietés i Mar Mediterrani.

(Castellano)

El viernes 29 de septiembre de 2023, alrededor de las 21:30 h., presentamos un semi-montaje/lecturadramatizada de COMIAT (DESPEDIDA), la pieza de teatro breve que ganó este verano el II Torneo de Dramaturgia Breve Xató d’Estiu.

Justo en las vacaciones de agosto, Prado G. Velázquez, la directora de ColorsLink y del Sitges Queer Festival se puso en contacto conmigo para invitarme a que hiciera la pieza en la velada en que había programado Varietés.

De entrada, dudé, porque había poco tiempo por medio y además las vacaciones, pero al proponerme que la hiciera en formato de lectura dramatizada, dije que sí. Hay personas, como Prado, con las que no se puede dudar, hay que decir sí.

La historia de esta despedida entre Ariadna y Virgínia la hemos gozado, ensayado y representado con alegría mi compañera y actriz Inma Rodríguez Solán y una servidora.

La acogida por parte del público fue inmejorable. Vamos a ver adónde nos lleva COMIAT (DESPEDIDA).

El entorno de luz, mar y belleza de Sitges nos llegó al corazón.

Mil gracias Prado, ColorsLink, Sitges Queer Festival, Leire, compañer@s de Varietés y Mediterráneo.