PepaVives

El TOUR BYE BYE HELLO llega a Santa Maria de Palautordera

El #TourByeByeHello2017 recala a Santa Maria de Palautorderael proper dissabte 18 i diumenge 19 de març després de l,èxit i el preciós record que la seva primera para a Lleida va deixar, tant en l,artista Laura Freijo com en el públic assistent a l,actuació al Cafè Teatre de l,Escorxador com a les autores assistents al primer FICCIONANDO Express.

FICCIONANDO consisteix en un taller intensiu, en el qual a partir d’una anècdota i/o experiència personal es desenvolupa una peça de teatre curta que s’obre a públic per boca del mateix autor/a en la última fase del mateix dia. Una aventura divertida, enriquidora i que et farà explorar aspectes de tu mateix a travès de l,escriptura. Els horaris són de 10 a 14 h i de 17 a 19 h amb la lectura per part de les autores i els actors a públic el mateix dissabte a partir de les 19 h. El preu és de 40 € i de 32€ per a aturats/des, socis/es, jubilats/des, estudiants, carnet jove, etc.

Soy lo que estás buscando es representarà diumenge 19 de març a les 19 h a la Sala Polivalent de la Masia CAN BALMES. Preu de l,entrada 8€.

Totes dues activitats se celebraran a la MASIA de CAN BALMES de Santa Maria de Palautordera.

T,hi espero!

(Castellà)

El #TourByeByeHello2017 recala en Santa Maria de Palautorderael próximo sábado 18 y domingo 19 de marzo tras el éxito y el buen sabor de boca que su primera parada en Lleida dejó, tanto en la artista Laura Freijo como en el público y las escribidoras teatrales que participaron en el primer FICCIONANDO Express.

FICCIONANDO consiste en un taller intensivo en el que a partir de una anécdota y/o experiencia personal se desarrolla una pieza de tetaro corta que se abre a público por boca del mismo autor o autora en la última fase del día. Una aventura divertida, enriquecedora y te hará explorar aspectos de ti mismo/a que a través de la escritura. Los horarios del taller son de 10 a 14 h. y de 17 a 19 h. con lectura por parte de los autores y autoras a público el mismo sábado a partir de las 19 h. El precio es de 40 € y de 32 €para socios/as, parados/as, jubilados/as, estudiantes, carnet jove, etc.

Soy lo que estás buscando se representará el domingo 19 de marzo a las 19 h en la Sala Polivalente de la Masia CAN BALMES y el precio de la entrada es de 8€.

¡Te espero!

(*) Cartell Santa Maria de Palautordera by Ana Blasco.