LOS PECES TAMBIÉN PASEAN, lectura dramatizada en el Teatre La Colmena

lospecestbpasean

 

Los peces también pasean, d’ Enrique Ferrando és la història de dues germanes adolescents, la Clara i l’Alba, que han crescut amb l’absència de la seva mare i el rigor fregant amb l’autoritarisme del pare. L’aniversari de l’Alba s’acosta i, amb ell, el desvetllament de veritats ocultes que marquen una família.

Aquesta obra d’Enrique Ferrando neix al taller d’escriptura teatral FICCIONANDO VII edició que ha tingut com a seu el renovat Teatre La Colmena de Santa Coloma de Gnet.

La lectura dramatitzada estarà interpretada per les actrius del grup teatral de LA COLMENA: Ana Simón, Anabel Agorreta, Mari Carmen Lozano i Isabel Pastor. Direcció: Laura Freijo.

L’entrada és lliure però cal reservar la localitat a entrades@teatrelacolmena.cat

Los peces también pasean, de Enrique Ferrando es la historia de dos hermanas adolescentes, Clara y Alba, que han crecido con la ausencia de su madre y el rigor rozando el autoritarismo del padre. El cumpleaños de Alba se acerca y, con él, el descubrimiento de verdades ocultas que marcan a una familia.

Esta obra de Enrique Ferrando nace en el taller de escritura teatral FICCIONANDO VII que ha tenido como sede el renovado Teatro La Colmena de Santa Coloma de Gnet.

La lectura dramatizada estará interpretada por las actrices del grupo teatral LA COLMENA: Ana Simón, Anabel Agorreta, Mari Carmen Lozano e Isabel Pastor. Dirección: Laura Freijo.

La entrada es libre pero es necesario reservar en entrades@teatrelacolmena.cat

FICCIONANDO és un taller d’escriptura teatral ideat i coordinat per Laura Freijo des de 2012. Actualment som a punt de complimentar la 8a edició.

FICCIONANDO es un taller de escritura teatral ideado y coordinado por Laura Freijo desde 2012. Actualmente estamos a punto de cumplimentar la 8a edición.

Diumenge 8 de novembre a les 19 h / Domingo 8 de noviembre a las 19 h.

C/Francesc Viñes, 5. Parada de metro Santa Coloma de la L1.

Disseny de cartell / Diseño de cartel Enrique Ferrando.