TRANSformerVACA 2013: Crear para transformar

Benvolgudes i benvolguts,

Com cada any, des de la Comissió de CREATIVITAT, s’impulsa un taller/laboratori que té com a objectiu l’exposició a públic dins de la Mostra NOVEMBRE VACA. Enguany, PROJECTE VACA, Associació de Dones Creadores Escèniques de Catalunya proposa TRANSformerVACA, un taller de creació on, de nou, la figura de la DONA vertebra tota la investigació, el jóc i el viatge escènic.

TRANSformerVACA obre les portes a un camí de recerca personal amb convergència col·lectiva que té com a potes sostenidores de la recerca els tres grans espectres escènics: dramatúrgia, coaching interpretatiu i direcció escènica. A partir d’una llavor de caire personal pretenem cosir un teixit d’accions escèniques teatrals diverses que reflecteixin la visió de la DONA sobre la transformació que hores d’ara està demanant aquest nou mileni.

Partim del desig, de la intuició, de l’impuls més concret per arribar a un canvi profund que abordi tant la dimensió social com la més interior, la més privada, la més íntima. Perquè és a travès d’allò concret que sempre s’ha aspirat a allò universal i, en aquest sentit, orientem la nostra recerca, el nostre camí, la nostra investigació.

La finalitat primera és, però, gaudir del procés, de la complicitat amb les diferents participants i de tot allò creatiu que s’anirà manifestant com a eina de treball, des del propi cos o la pròpia veu passant per la paraula escrita fins a un silenci revelador, per exemple. Tot és possible a la creació. El treball final serà l’apertura a públic de les peces creades així com del mapa dibuixat amb aquestes peces a la Mostra NOVEMBRE VACA 2013.

El procés comprén tres fases: dramatúrgia amb coordinació de Laura Freijo (del 17 al 26 juliol 2013), coaching interpretatiu amb coordinació de Teresa Urroz o Yanina Marini, depenent del grup (del 7 al 12 d’octubre 2013) i direcció escènica amb coordinació d’Ariadna Martí (del 21 al 26 d’octubreassajos i exhibició 14, 15, 16 i 26, 27 i 28 de novembre 2013).

Si teniu algun dubte o alguna proposta alternativa a fer-nos, si us plau, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aprofitem per saludar-vos ben cordialment,

PROJECTE VACA

Incripcions a creativitat@projectevaca.com /Telèfon contacte Teresa Urroz: 649680615

Laura Freijo / Teresa Urroz / Yanina Marini / Ariadna Martí

Estimadas amigas y estimados amigos,

Como cada año, desde la Comissió de CREATIVITAT, se impulsa un taller/laboratorio que tiene como objetivo la exposición a público dentro de la Mostra NOVEMBRE VACA. Este año, PROJECTE VACA, Associació de Dones Creadores Escèniques de Catalunya propone TRANSformerVACA, un taller de creación en el que, de nuevo, la figura de la MUJER vertebra toda la investigación, el juego y el viaje escénico.

TRANSformerVACA abre las puertas a un camino de búsqueda personal con convergenica colectiva que tiene como patas de apoyo de la búsqueda los tres grandes espectros escénicos: dramaturgia, coaching interpretativo y dirección escénica. A partir de una semilla de corte personal, pretendemos coser un tejido de acciones escénicas teatrales y diversas que reflejen la visión de la MUJER sobre la transformación que en estos momentos está pidiendo este nuevo milenio.

Partimos del deseo, de la intuición, del impulso más concreto para llegar al cambio profundo que aborde tanto la dimensión social como la más interior, la más privada, la más íntima. Porque es a través de lo concreto que siempre se ha aspirado a lo universal y, en este sentio, orientamos nuestra búsqueda, nuestro camino, nuestra investigación.

La finalidad primera es disfrutar del proceso, de la complicidad con las diferentes participantes y de todo lo creativo que se irá manifestando como herramienta de trabajo, desde el propio cuerpo o la propia voz pasando por la palabra escrita hasta un silencio revelador, por ejemplo. Todo es posible en la creación. El trabajo final será la apertura a público de las piezas creadas así com el mapa dibujado con estas piezas dentro del marco de la Mostra NOVEMBRE VACA 2013.

El proceso comprende tres fases: dramaturgia con coordinación de Laura Freijo (del 17 al 26 juliol 2013), coaching interpretativo con coordinación de Teresa Urroz o Yanina Marini, dependiendo del grupo (del 7 al 12 d’octubre 2013) y dirección escénica con coordinación de Ariadna Martí (del 21 al 26 d’octubreassajos i exhibició 14, 15, 16 i 26, 27 i 28 de novembre 2013).

Si tenéis alguna duda o propuesta alternativa, por favor, no dudéis en poneros en contacto con nosotras.

Aprovechamos para saludaros muy cordialmente,

PROJECTE VACA

Incripcions a creativitat@projectevaca.com /Telèfon contacte Teresa Urroz: 649680615

Laura Freijo / Teresa Urroz / Yanina Marini / Ariadna Martí

 

 

Deja un comentario