‘Soy lo que estás buscando’ en la Sala Miquelet del Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gnet

estrella del pop

 

Després d’un intens cap de setmana a Bilbao amb Soy lo que estás buscando a La Fundición y la participació a les jornades ‘Cotidianas: una panorámica sobre procesos creativos y feminismos’ en representació de PROJECTE VACA amb la meva companya Carolina Torres:

 

  • Soy lo que estás buscando a la Sala Miquelet del Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gnet aquest divendres 20 a les 21 h. Seguim sumant així per arribar a les 100 funcions! Un plaer enorme actuar a casa, a la meva ciutat. Serà ben bonic i emotiu representar el meu estriptís sentimental davant de la meva gent. M’acompanyes?Parada de metro Santa Coloma – Línia 1 – Vermella. A 5 minuts del teatre. C/Lluís Companys, 27. Amb el suport de LA KORBATA.

http://vimeo.com/68271236

 

Ens veiem?

 

Una salutació afectuosa,

 

Laura Freijo

laura@laurafreijo.com

 

 

Estimados y estimadas,

 

Tras un intenso fin de semana en Bilbao con Soy lo que estás buscando en La Fundición y la participación en las jornadas ‘Cotidianas: una panorámica sobre procesos creativos y feminismos’ en representación de PROJECTE VACA junto con mi compañera Carolina Torres:

 

  • Soy lo que estás buscando en la Sala Miquelet del Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gnet este viernes 20 de junio a las 21 h. ¡Seguimos sumando así para llegar a celebrar las 100 funciones! Un placer enorme actuar en casa, en mi ciudad. Será precioso y muy emotivo representar mi estriptís senti-mental para mi gente. ¿Te unes? Parada de metro Santa Coloma – Línea 1 – Roja. A 5 minutos del teatro. C/Lluís Companys, 27. Con el apoyo de LA KORBATA.

http://vimeo.com/68271236

¿Nos vemos?

 

Un saludo afectuoso,

 

Laura Freijo

laura@laurafreijo.com