522ac6c4 3ba5 463d 986b 4d3e447b1e3b

Èxit de Les nenes i el futur al teatre de la Fundació Joan Brossa el passat dimecres 25 d’octubre

Les nenes i el futur és la segona obra de teatre documental amb el meu grup de companyes de La Ciba. En aquesta edició Queralt Riera, la nostra capitana i directora, va inspirar-nos per cercar les nostres històries tant en el passat com afrontant la gosadia d’imaginar el nostre futur.

La implicació en aquest projecte és absoluta per part de cadascuna de les que integrem el grup. Enguany, hem estat Alicia Ruzafa, Anna Matínez García, Àngela Cintas Fernández, Guadalupe Bustamante Delgado, Laura Freijo Justo, Loli Gómez Fernández, Mar Quintana Pascual, Paqui Moreno Casado, Rosa Padrós Rodríguez i Teresa Capdevila Soler. La dramatúrgia i la direcció a càrrec de la nostra estimada i admirada Queralt Riera i la producció d’Àngels Nogué.

A la funció de juny no vaig poder participar per qüestions laborals, però en aquesta havia de ser. Havia de fer la carta a la Laurita i recordar tot allò que no vull oblidar perquè forma part del que soc a l’actualitat.

El teatre gaudia d’una ocupació de tres quartes parts de la platea i va ser meravellós el seu retorn a cada frase, a cada gest. Els aplaudiments van anar in crescendo al final de l’obra, fins el moment en que, de cop, tothom era dret.

Mil gràcies per una nit màgica. A tothom. A Queralt, a Àngels, a Laura (La Ciba), a totes i cadascuna de les meves companyes, al públic, al teatre per donar-nos la oportunitat i al meu àngel de la guarda que sempre m’acompanya, tant quan em llenço al buit com quan em deslliço suau pel terra.

Dilluns 6 de novembre iniciarem el que per a mí serà el tercer procés i, probablement, l’últim d’aquesta tongada de tres. Let’s go, girls.