Pròximes cites escèniques Novembre 2012

Benvolguts amics, benvolgudes amigues,

Aquestes són les propostes de caire escènic en les que participo aquest mes de NOVEMBRE de 2012. Dir-vos que per a mi,  Novembre sempre és MOSTRA NOVEMBRE VACA.

Divendres, 9 de novembre a les 20.30 h a LA SALA de l’Espai Francesca BonnemaisonMARA TRUTH, un latido escénico / MARA TRUTH, un batec escènic

MARA TRUTH és un treball en procès que neix del laboratori dirigit per Consuelo Trujillo a partir d’una investigació actoral teòrica i vivencial sobre l’acció i la figura de la dona en la història bèlica de la nostra civilització.

Disset dones a escena. Música, moviment, paraula, dansa, teatre. Una creació col·lectiva a la recerca d’una dona que és totes les dones. Mara Truth és la memòria d’un món passat, l’esperança d’un món present.

Més que una proposta teatral, una experiència escènica.

Em fa molta il·lusió que vingueu a veure aquesta part del treball.

Més info: www.projectevaca.com

C/Sant Pere Més Baix, 7 – L1-L2 Urquinaona – Castellà, català, italià, anglès, gallec…

Diumenge, 18 de novembreSoy lo que estás buscando, extracte del recital

Escenari compartit amb LAS TROVADORAS (lastrovadoras.wordpress.com). ZSA ZSA Club. Rosselló, 156 (con Aribau). Metro Hospital Clínic o Diagonal.

Dimecres, 21 i dijous 22 de novembre a les 20.00 h a la FÀBRICA DE CREACIÓ FABRA i COATS Un hangar al cor de l’estranyesa

Un hangar al cor de l’estranyesa és una creació escènica a partir de Moll Oest de Bernard Marie Koltès amb direcció d’Ariadna Martí i dramatúrgia de Laura Freijo.

En un barri abandonat, en un hangar on ja ningú no somia, lluny de tot, algú arriba per morir. La immigració, l’ombra de la crisi i l’estranyesa de viure a un lloc on les coses mai no seran com desitjaríem que fossin són els núvols des dels que plou en aquest paissatge.

Un altre treball en procès que suposa una primera aproximació al muntatge on no només la paraula de Koltès té una profunda presència escènica sinó que el moviment (Maribel Martínez), l’espai sonor (Laura Teruel), la il·luminació (Joaquín Guirado) i l’espai escènic (Xavier Saló) conformen un microunivers d’ombres i somnis trencats; un treball que, desitgem, es pugui veure als escenaris de Barcelona la primavera vinent amb una segona tongada d’assajos.

Amb Anabel Moreno, Blanca Pàmpols, Teresa Urroz, Gema Sala, Natalie Ravlich, Sílvia Albert, Chechu García y Carolina Torres.

Aforament limitat: reserveu entrades a gestio@projectevaca.com

Us hi espero en candeletes!

C/ Sant Adrià, 20 – L1 Sant Andreu – L9 i 10 Onze de Setembre – Català i castellà

Diumenge, 25 de novembre a les 21:30 h al GIPSY LOU Soy lo que estás buscando con Carolina Pereira.

El recital unplugged más desenfadado sobre el amor, el desamor y daños colaterales varios, se une al tango más resquebrajao de Carolina Pereira en un dueto que no podrás olvidar. Nuestra garganta con arena, silba más fuerte que nunca en el mar de la epopeya senti-mental más contemporánea. Reír y llorar son una misma cosa, solo depende del corazón que te toque.

C/ Ferlandina 55 – L2 – Mercat de Sant Antoni

Divendres, 30 de novembreVALENTINA FRIDAY POETRY. Te doy la palabra.

A les 21 h al Centre Cultural LA VALENTINA, plaça Regomir, 2.

Tres veus poètiques us donen la paraula.

Dissabte, 1 de desembre al NunArt de Guinardó a les 20 hVACABARET

Un any més, el VACABARET es dona cita al NOVEMBRE VACA i ho fa en un nou espai de la ciutat com és el NunArt Guinardó (Telègraf 67-71). Música, teatre, dansa, clown, performance, polipoesía… Tot té cabuda en aquest fi de festa que s’encomana.

Amb Sílvia Albert, Cecilia Bellorín, Itziar Castro, Claudia Cantone, Isabel Díaz, Laura Freijo, Paula Jofré, Gemma Julià, Eva Losada, Alicia Martel, Assumpció Ortet i Margarita Ponce. I després petita festa de cloenda del NOVEMBRE VACA 2012.

Diumenge, 2 de desembre a les 20:00 h a LA PAPASoy lo que estás buscando amb la col·laboració especial de la música de Paula Sendim.

Un recital gamberro pero sensible, tosco pero sentío, irónico pero en serio, cómplice pero con tod@s, desarraigao pero comprometido, poético aunque dicho, narrado pero apoemado, musical aunque ‘unplugged’, con mucho amor pero sin apegos… Un reducto de microlibertad para decir lo que sale del alma, el corazón, las vísceras y otros rincones ignotos del ser.

Tapioles 12, bxos – L2-L3 Paral·lel.

 

 

Deja un comentario